Qualimiya administratieve medewerkers
Categories:

We worden dagelijks om de oren geslagen met berichtgeving rond het coronavirus. Je kan er al een hele tijd simpelweg niet omheen. Bijgevolg heeft het virus ook een grote impact op bedrijven in Antwerpen, Wommelgem, Herentals, Turnhout, Westerlo, Geel,.. steden waar we met QualiMiYa actief zijn.

QualiMiYa kijkt optimistisch vooruit en blijven geloven in het uitbesteden van administratieve medewerkers. Om je bedrijf succesvol te houden tijdens en na de coronacrisis staan onze administratieve medewerkers alvast te popelen om je administratie op punt te zetten.


Administratieve taken bijhouden

Het is nu meer dan ooit belangrijk om uw administratieve taken in orde te brengen, bij te houden en op te volgen. Hierbij kan één van onze administratieve medewerkers u helpen.

De voordelen van zijn vooral o.a. dat jij als ondernemers kunt gaan focussen op uw business. QualiMiYa ontneemt al uw administratieve zorgen, zodat je de volle focus kan leggen op de core business van uw bedrijf.

Efficiënt werken dankzij een administratief bediende

Je hoeft geen hele selectieprocedure af te werken én kan zelf kiezen hoeveel uren per week je administratieve versterking nodig hebt.

Reken op de expertise van QualiMiYa

Bevindt je onderneming zich in Antwerpen, Wommelgem, Herentals, Turnhout, Westerlo, Geel of elders? Dan zorgen we graag voor een oplossing op maat van je bedrijf.

Of wens je nog iets meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hopelijk tot binnenkort?

Comments are closed

Categorieën