Ondanks de elektronische golf waarmee we dagelijks worden overspoeld, krijgt een bedrijf nog steeds heel wat papier te verwerken. Vandaag de dag gebeurt er al heel wat automatisch, toch is er nog handenarbeid nodig. Wil je hierin geen tijd investeren? Besteed jouw dataverwerking dan uit aan QualiMiYa.

QualiMiYa specialiseert zich in het opstellen van adres- of databestanden die alle vergaarde of benodigde informatie verzamelen en deze op een overzichtelijke manier zijn ingedeeld. Het uiteindelijke resultaat wordt aan u bezorgd in het formaat van uw keuze.

Je hebt reeds een eigen CRM en bent op zoek naar iemand om de gegevens rechtstreeks in deze tool in te brengen? Of data over te brengen naar een andere nieuwe tool? Ook dat is perfect door QualiMiYa mogelijk.

Wat doen onze medewerkers?

Onze medewerkers hebben ervaring met verschillende soorten dataverwerking. Of het nu gaat om marktonderzoeken, product databases of iets anders; ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

  • Uittypen van documenten
  • Creatie van artikeldata in webshops
  • Verwerken van marktonderzoeken
  • data-cleaning
  • data-verrijking

Waarom dataverwerking uitbesteden?

Door het uitbesteden van dataverwerking ontlast je jouw medewerkers. Zo hebben ze meer tijd voor andere zaken. Dat is erg handig op drukke momenten doorheen het jaar. Want ook voor korte, tijdelijke opdrachten kan je op onze administratieve hulp rekenen.

Ben je op zoek naar iemand voor uw data te verwerken, opschonen of eventueel updaten?

Neem dan gerust contact op.