Administratieve ondersteuning in een flexibel en transparant kader

QualiMiYa biedt u de administratieve ondersteuning die u nodig heeft. Met andere woorden, de opdracht start en eindigt wanneer u het wenst. U kan ons contacteren voor korte, langdurige of éénmalige opdrachten. De frequentie wordt bepaald in functie van de uit te voeren taken of in functie van uw noden. Zo kunnen piekmomenten of stille perioden opgevangen worden.

Onze medewerkers kunnen beroep doen op een jarenlange ervaring in administratie, boekhouding en in bepaalde IT-diensten. U kan uw administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Onder ‘diensten‘ vindt u ons aanbod terug.

TRANSPARANTIE

In wat wij doen; zowel in werkzaamheden als ook in de prijs voor onze dienstverlening. Dus geen verassingen achteraf, u krijgt van ons eerst een overzichtelijke prijsopgave voor de werkzaamheden. Dat vinden wij belangrijk.

KWALITIEIT

Borgen van onze dienstverlening hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij houden onze kennis up-to-date vanwege permante educatie die wij allen volgen. Daarnaast investeren wij volop in software, die kwalitatief goed is waardoor onze processen snel en efficiënt en volgens de richtlijnen verlopen. Dat is voor u en ons belangrijk!

MEEDENKEN MET U

Vinden wij vanzelfsprekend. Even een telefoontje/mailtje voor een korte vraag aan uw boekhouder vinden wij geen probleem en leidt niet gelijk tot een peperdure factuur.

ONTWIKKELINGEN ACTIEF OMARMEN

Die in de markt zich voordoen en niet afwachten tot het onvermijdelijk en de wetgeving iets voorschrijft.

KWALITEIT

Samenwerken is voor ons niet alleen een dienst of product in ruil voor geld. Wij denken graag met u mee en streven naar de beste kwaliteit dienst- verlening voor onze klanten.

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op.